Chokladkaka
Denna kaka görs i två steg. Mixa 2 dl valfria nötter, 15 dadlar, 2-3 msk kakao, 1-2 msk kokosolja och 1 tsk vaniljpulver (eventuellt mer kokosolja om det blir för torrt).
Tryck ut, till exempel i en löstagbar form, och stoppa i frysen. Gör chokladkrämen, som ska toppa kakan, genom att mixa 1 mogen avokado, 2-3 msk honung, 1 msk kokosolja och 3 msk kakao.
Bred chokladkrämen över den frysta bottendelen och låt stå kallt. Skär den i bitar och förvara i kyl eller frys.
Denna kaka görs i två steg. Mixa 2 dl valfria nötter, 15 dadlar, 2-3 msk kakao, 1-2 msk kokosolja och 1 tsk vaniljpulver (eventuellt mer kokosolja om det blir för torrt).
Tryck ut, till exempel i en löstagbar form, och stoppa i frysen. Gör chokladkrämen, som ska toppa kakan, genom att mixa 1 mogen avokado, 2-3 msk honung, 1 msk kokosolja och 3 msk kakao.
Bred chokladkrämen över den frysta bottendelen och låt stå kallt. Skär den i bitar och förvara i kyl eller frys.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar