lördag 2 juni 2018

Det är mycket nu

Det är mycket nu. Men det är det ju alltid i maj. Dessutom mycket av både sol och värme. Vilket givetvis hamnar på plussidan. Det kan vara träningen som blir lite lidande bara, för springa i 30 grader är ingen höjdare. Tur i oturen då att jag inte springer så mycket. Väntar otåligt på att känningarna i baksida lår ska upphöra. Har dock varit ute någon tidig morgon - och det är sannerligen livskvalitet.
Annars har jag i veckan agerat tränare, eller rättare sagt tidtagare vid intervallträning. Och hjälpt Annika och klubben att genomföra årets Sverige i rörelse.
Springjuntaträffen, sista innan sommaruppehållet, innebär, förutom för värdinnan själv, bara junta. För det är faktiskt bara Anette som springer. Vi andra nöjer oss med god mat den ljumna kvällen på hennes uteplats.
Men veckans höjdpunkt är utan tvekan - rullskidträffen i Landsbro i går kväll. Dryga timmen, mestadels i skugga, på den tungkörda banvallen - det är kvalitet. 
Middag hos Carola efteråt blir liksom grädde på moset, pricken över i:et, denna i almanackan fulltecknade vecka.
Just det, en resa och lite andlig spis har veckan också erbjudit. Till Vadstena. I sol. Och med en utmärkt guide.
Och nu blickar vi framåt. Till en minst lika fulltecknad juni månad. Här händer det massor. DM-helgen i Värnamo, till vilken vi är på väg just nu, är bara uppvärmningen. För snart väntar något riktigt stort...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar