fredag 20 september 2019

Skidresa till Leutasch 4-12/1 2020



Skidresa med Nilsbuss/Ramkvillabuss till Leutasch (nära Seefeld) med möjlighet att åka Kaiser Maximilian Lauf, http://kaisermaximilianlauf.com/, innan hemfärd.

Lördag 4/1 Avresa under dagen från Småland. Via Öresundsbron tar vi oss över till Danmark och sedan färja över till Tyskland. Under natten färdas vi vidare i bussen och väl framme i Leutasch äter vi frukost på hotellet.

Under veckan har vi möjlighet att åka skidor i det enorma spårsystemet som finns i Leutasch. Vi gör också utflykt till Seefeld där vi får möjlighet att testa VM-banorna från 2019. Och via Kaiser Maximillian Lauf-spåren kan vi åka skidor mellan Seefeld och Leutasch.




Varje dag erbjuds någon gemensam tur men du väljer såklart om du vill åka själv eller med sällskap.

En halvdagsutflykt gör vi till Innsbruck någon gång under veckan!

Passa på att vässa tekniken inför loppet då vi erbjuder teknikträning vid några tillfällen.

På hotellet äter vi middag varje dag, relaxar på hotellets spa och återhämtar oss mellan våra pass. Vårt hotell, https://www.hubertushof-leutasch.at/de/, är ett 4-stjärnigt hotell precis vid längdskidspåren (283,5 km att välja på!). Gå gärna in på hotellets hemsida och kika mer!

Vi bor i Leutasch som är namnet på kommunen, vilket ligger ca 5 km från Seefeld. Det är gångavstånd till några av byarna i Leutasch. Här finns ett mindre utbud av olika affärer, bland annat finns det sportaffärer fullt utrustade för längdsåkning och här kan vi också lämna in skidorna för vallning. Om man själv vill ta sig till Seefeld går det lokaltrafik. Vi kommer ju åka dit gemensamt några gånger också.

Lördag 11/1 lämnar vi Leutasch framåt kvällen, då de som vill haft möjlighet att åka Ski Classic-loppet Kaiser Maximilian Lauf. Under natten färdas vi genom Tyskland och är hemma igen på söndagen.

I resans pris ingår: Bussresa t/r färjor vägskatter 6 middagar 7 frukostar reseledare utflykt till Innsbruck

Pris: 10 225 kr del i dubbelrum, enkelrumstillägg 650:- (pris för barn vid 2 fullt betalande i samma rum 0-4 år 5295:-, 5-10 år 6295:-, 11-14 år 7795:-)

Anmälan och mer info (kommer snart på hemsidan): www.ramkvillabuss.se och www.nilsbuss.se

Frågor? Kontakta mig: cilla.hedin@gmail.com








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar