onsdag 12 december 2018

Effekterna av ett träningspass och ännu en tjejmiddag

Det är mörkt ute. Både före jobbet - och efter. Går man inte en promenad på lunchen eller någon annan gång under dagen, riskerar man att inte få något dagsljus överhuvudtaget. Både dagsljus och en promenad kan ju som vi redan vet, ge lite energi till den ofta D-vitaminfattiga kroppen. Men de flesta tvingas nog acceptera en lägre energinivå.
Och här kommer träningen in. För oavsett om du får frisk luft eller inte under dagen, kan ett träningspass - före eller efter arbetet - göra underverk. Du kommer att bli piggare, även om själva passet gör dig trött.



Här en bild från veckans stakmaskin-pass. Jobbigt just då, pigghet efteråt. För hur svårt kan det vara? 25 minuter tar detta pass - och den tiden har vi nog alla. Och alternativen är många, just stakmaskin kanske inte passar alla?

Troligtvis årets sista tjejmiddag, ägde rum igår kväll. Fyra gånger om året ses vi. Vi som en gång i tiden alla arbetade på Komvux. Idag ser det annorlunda ut. Bara min ”sömn-kollega” Michaela och jag är kvar. Trerätters och vin. Det är så dessa tillställningar ser ut. Och gärna inte för nyttigt. Vilket jag uppfattade att gästerna tyckte igår... Det får nog istället bli Janssons, prinskorv och köttbullar nästa år?










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar