onsdag 28 november 2012

Tjejkväll

Snacka om Tjejkväll :-) Här ordnar Smålands Skidförbund tillsammans med Jenny Limby från Svenska Skidförbundet en träningskväll med efterföljande middag och föreläsning. Syftet med kvällen är att skapa gemenskap och intresse. Längdskidåkningen bland yngre tjejer kan bli större i Småland och detta är ett sätt att väcka intresse för sporten.

Med tanke på antalet skidåkande tjejer i distriktet är det verkligen en positiv överraskning då det visar sig vara över femtio skidentusiaster samlade i Landsbro denna kväll. 50 stycken!

Carola, som är en av arrangörerna har tidigare under dagen medverkat i radion där hon pratat om den kommande skidkvällen. Men Vetlandaposten kunde inte komma - de hade ju en basketmatch i Nässjö, som tydligen var viktigare :-)

Således utan någon tidningsreporter, avverkas under ledning av Jenny Limby, ett härligt styrke- och rörlighetspass. Efter dusch och middag får vi sedan ta del av Jennys karriär och tips från henne till oss som brinner för träning.

Jag tänker, så här morgonen efter, hur många är egentligen intresserade av en basketmatch? Det måste väl finnas massor av sådana att rapportera från? En skidkväll med 50 träningsintresserade damer, är inte något man upplever varje vecka.

Tack Carola, Malin och Jenny för en toppenkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar