söndag 11 december 2011

D-vitamin i Kvällsposten


Lite kul är det faktiskt. I dag igen. Denna gång i Kvällsposten.


 
Jag äter Holistics D-vitamin. Till barnen har jag Holistics flytande D-vitamin.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Sandra Hansson här, jag som åker långlopp :-). Intressant det här med D-vitamin. Jag fick reda på för någon vecka sedan att jag ligger lågt på D-vitamin. Har ju haft en del problem i uppkörningen inför årets säsong med virus och feber. Vad har du själv för erfarenhet av att ta D-vitamin? Tog det lång tid innan du märkte ev effekt? Tack så mycket om du vill svara! Mvh Sandra (www.skisandra.com)

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra!

    Jag har ätit D-vitamin i några år (från oktober till april ungefär och så ofta jag kommer ihåg!!). Jag kan inte säga att jag märker något från ena dagen till andra. Sen kan jag bli förkyld och få infektioner ändå - MEN när jag nu, mindre ofta, blir förkyld är det av en lindrigare art. Så visst tycker jag att det hjälper. Vi får ju aldrig i oss så mycket vi behöver, när vi bor på dessa breddgrader!
    Jag äter Holistics D-vitaminer. Det märket är bra. Tillsatta D-vitaminer i t ex lättmjölk ger jag inte mycket för.... (och inte apotekets kosttillskott heller).
    Jag brukar ta extra zink när jag känner en förkylning komma (även extra D-vitamin då). Eftersom det kan vara svårt att få i sig alla vitaminer och mineraler via kosten (även om man försöker äta ekologiskt så mycket som möjligt) kan det vara bra med tillskott. Du som tränar så mycket också! Även jag som motionär brukar ta tillskott av fram för allt Omega-3 (även extra antioxidanter under vintern).
    Hoppas du frisknar till snart! Brukar vara inne på din blogg och se hur du tränar och hur det går i loppen!
    Lycka till i vinter!

    SvaraRadera