söndag 19 juni 2011

Regn, kyla och årsbästa


Kyla och regn är två av dagens ingredienser. Men vi ser även Carolina Klufts årsbästaresultat och en greenseger för Emma.

Hemresan är lååång, dock många timmar att läsa om kolesterol, enzymer, hormoner, ämnesomsättning.......

I morgon väntar en ny vecka. Jobb, löpträning med ESIK och Springjunta. Huruvida jag hinner med det sistnämnda är osäkert. Nu ska jag sova i alla fall.





3 kommentarer:

  1. Vad läser du för bok Cilla? Är det Matrevolutionen?

    Funderar på ifall jag skall köpa Gary Taubes "Good Calories, Bad Calories", eller om jag skall vänta tills den översätts till svenska. Lär vara 700 sidor att gotta sig i :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej John!

    Har hört om den boken!! Matrevolutionen läste jag i vintras. Vi hade Andreas som föreläsare en kväll på förra veckans kostkurs, superbra! Hade en för mig strikt vecka förra veckan - men nu är jag tillbaka i vardagen igen. Inte helt lätt. I kväll t ex är det Springjunta med mycket gott som jag kanske inte skulle äta. Men så blir det för mig, jag får nog acceptera min omgivning och välja striktare tillfällen då jag kan. Men måste säga att det funkar bra med träning o man mår mycket bättre samt är betydligt piggare utan allt för mycket kolhydrater, gärna väldigt lite!!

    SvaraRadera