tisdag 2 oktober 2018

Rabarberpaj och skrattkramp

Efter förra veckans äppelpajer serverades det igår en himmelskt god rabarberpaj till efterrätt. Soppan som inleder måltiden är sagolikt god den med.
Det duggar tätt mellan tjejträffarna just nu. Detta är fjärde inom loppet av en vecka och redan i morgon kväll väntas nästa. Men den har verkligen inget med träning eller skidåkning att göra, så den får ingen uppmärksamhet här.
Tillbaka till gårdagen istället. Springjuntaträff, vilken i vanlig ordning börjar med ett träningspass. Denna gång integrerat i veckans skidträning uppe vid Högefälle. Vi är sju från Springjuntan och 13 stycken sammanlagt.
Efter dusch och ombyte tar vi oss alltså till Lotta som är dagens värdinna - och som under tiden vi flåsat i backarna, lagat världens godaste mat till oss.
Det är alltid väldigt högljutt på dessa tillställningar (fråga någon familjemedlem till Springjuntan...) men gårdagen tar nog priset. Jag överdriver inte då jag säger att jag idag har träningsvärk i magen. Ja, det är något särskilt med dessa kvällar.







Bild före veckans skidpass. I väntan på alla ska dyka upp. 13 stycken denna kväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar