måndag 9 januari 2012

Så mycket snö i Lövhult?


Klockan fem sätter jag mig i bilen och kör, åtminstone till att börja med, mot Lövhult. Men tyvärr, inte i kväll. Slutmålet är i stället Vrigstad och styrelsemöte med Smålands Skidförbund. Skidrelaterat det också, men ingen skidåkning. 

Möts av förvåning då jag för övriga ledamöter och smålänningar, visar ovanstående bild. Så mycket snö i Lövhult? Ingen annan plats kan tydligen uppbringa så mycket snö - i Småland. Kanske kan helgens DM flyttas, från Hallby till Lövhult?

Den vackra bilden föreställer ett fantastiskt vinterklätt Lövhult och togs vid lunchtid i dag. Är man riktigt snabb och de jullovslediga barnen är färdigklädda och klara med utrustningen, hinner man till Lövhult, åka femman med barnen samt hem igen, ta en supersnabb dusch och sedan lunch på stående fot. Det optimala är förstås ett eget träningspass, men näst bäst är nog ändå att få åka med barnen.

Solsken och kanske vinterns vackraste dag. Klart man inte vill missa den. Med ett lugnare tempo hinner man dessutom njuta av det vykortsvackra landskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar