lördag 21 januari 2012

Teknikpass


Dagens teknikpass leds av en instruktör från Grönklitt. Vi har en timmes teknikgenomgång och vi är verkligen supernöjda! Det händer en del med skidåkningen och bästa sättet att få riktig teknikförevisning är att hyra en egen tekniktränare. Inte ett ord om höften. Fram med höften. Hög höft. En mycket tydlig och pedagogisk ledare. Kan verkligen rekommenderas.

Förmiddagspasset är som vanligt ett distanspass. Det är fortarande minus tio grader. Det går tungt i spåret men det är lättvallat. Vallar med Skigos minus en till minus tjugo grader. Med en klick blå extra. Kanon. Hade önskat lite bättre glid men med tanke på att vi äntligen får åka skidor är glidet en bagatell.

Skidåkning på dagarna och god mat och dryck kvällstid. Kan det bli bättre?

Ett träningsläger på snö är verkligen livet. Har du inte testat så finns det massor av möjligheter. Bara uppe i Grönklitt har de säkert läger varenda helg i januari. Även nere hos oss på Höglandet skulle det ha varit träningsläger om i fall att - det funnits snö. Även Ulricehamn har fått ställa in Vasaloppsläger. Men till nästa år kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar