torsdag 31 maj 2012

Materialförvaltare



En tom friidrottsarena möter mig då jag anländer drygt en kvart före träningens start. Efter att smidigt ha trixat mig genom stan, ut till Ränneborg och sen vidare till asfaltsvägen slut och tillbaka, vilket tar exakt 48 minuter, är dagens rullskidpass över. Ett kort pass. Liksom för att balansera lördagens långa tur, den till Tranås.

Hinner knappt börja med smidighetsövningarna förrän ungdomarna intar arenan. Det är höjd, längd, tresteg, spjut, 100 m och stavhopp. En hel del duktiga föräldrar är med och instruerar eller på annat sätt hjälper till i verksamheten. Hur hade det gått utan dem?

Ordförande och tillika dagens huvudtränare är på plats. Sören fotograferar till hemsidan och Malin och jag är materialförvaltare. Material i form av träningskläder. Vi har denna dag helt lämnat banan och engagerar oss till hundra procent på de nyanlända kläderna från no name. Nu finns det funktionströjor, mössor, tights och västar. En liten uppryckning av klubbens klädförråd. Det behövs folk till det med.

Och klädseln är viktig. Det handlar ju inte bara om träning. Syns man inte finns man inte. Och syns man - gäller det att ha rätt grejer :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar