söndag 6 maj 2012

Föreningsliv


Det är träningsdag för ungdomarna. 

På skidtinget pratar vi om vikten av att behålla de aktiva som ledare. Denna dag är Filip, Abbe och Storm med. Det är klubbens duktiga juniorer och senior. Bara genom sin närvaro har träningsdagen blivit en nivå högre. Det är så man ska ta tillvara på de "äldre". De inspirerar de yngre och vem vet - kanske kan de tänka sig en ledarkarriär efter sin aktiva tid?

Nästan 20 ungdomar får ett långt eftermiddagspass. Lekar, stafetter, grennära träning och korvgrillning. Med tanke på att många av dem var i Jönköping och tävlade i går, blir det en hel helg i friidrottens tecken.



För egen del blir det en dag i föreningarnas tecken. Redan vid 6-tiden ringer klockan. Det är skogsplanering som väntar. Drygt fyra timmar, många plantor, fint väder, trevliga klubbkompisar och det kanske allra bästa, förmiddagsfikat, i slänten och solskenet. Med bästa matsäcken.


By the way.....ett rullskidpass blir det också. Efter skogsplantering och friidrott. Skurugatavägen med skjuts hem. Rullskidpasset blir kanske inte helt oväntat pricken över i:et, grädde på moset, denna dag då de flesta timmar tillbringas på ideell basis.

Och så har ännu en helg passerat....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar