fredag 6 maj 2011

6.5 km


Det är stelt för hälsena och kroppen i övrigt. Men det är en kvart tidigare och med ett intervallpass i benen sedan gårdagen. Dessutom hänger regnet i luften. 

Springer Qvensåsrundan med Skurugatavägen först. Efter drygt en kilometers lugn löpning börjar jag mjukas upp och farten ökas något. Väl hemma är jag rejält uppvärmd och av den ömmande hälsenan känns inget. Det blir 6.5  kilometer denna morgon och 35 minuter.

Det är intensiva dagar som väntar. I eftermiddag startar årets Götalands skidting. Fram till morgondagen är det alltså Jönköping och Scandic Elmia som gäller. Därefter ska jag vidare och kanske är det så illa att det blir både fb- och blogguppehåll en hel vecka. Datorn får nämligen stanna kvar hemma.

Tror dock det finns dator någonstans. I vilket fall utlovas bilder om en vecka!



2 kommentarer:

  1. Du är ju grym, du!!! Hinner ut kvart i sex, 6.5 km på 35 minuter och lägga in ett inlägg kl. 6.50. Dagen innan kör du tuffa intervaller INNAN frukost! Det var riktigt bra gjort! Det kostar på att ligga på topp ;-)

    Bra kämpat!

    SvaraRadera
  2. Tack Annette! När tiden är en bristvara.... Ska ju iväg och hinner inte riktigt träna som jag tänkt i helgen. Hoppas på några pass nästa vecka - i Skottland!
    Lycka till med din träning! Vi syns väl snart, på startlinjen....

    SvaraRadera