söndag 15 maj 2011

På östgötsk mark


Klockan fem (05.00) ringer väckarklockan. Det är tidig avfärd från Skene och Västergötland. Via Vadstena och kort rundtur i staden, med stopp för foto vid slottet, når vi platsen för dagens friidrottstävling.

Östgötska är den dominerande dialekten. Friidrottarna är dock inte i majoritet när vi kommer, utan cyklisterna. De har samlats utanför friidrottsarenan med Eva-Lena Karlsson i spetsen. Men så är vi ju i cyklisternas Mecka, Motala.


Det förväntade regnet uteblir och en härlig sol värmer oss denna dag. Första gren är 60 meter för pojkar 9 år. Det blir final direkt eftersom de inte är fler än att alla får plats i ett heat.


Kort därefter är det prisutdelning.


På grund av en ömmande häl lämnar vi dock spelen tidigare än beräknat och är hemma mycket snabbare än planerat. Och det gör ju inget när man varit borta en vecka. Fast det blir inget träningspass. Även jag vilar min hälsena och hoppas att jag är piggare i morgon. Då är det dags för Esik:s löparträning igen. Och i morgon är vi alla tre ledare på plats, Anna, Gunilla och jag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar